Taste4Text

ACHTER DE SCHERMEN

HET GEZICHT ACHTER TASTE4TEXT

Jojanneke van Dongen - de Jong is het creatieve brein achter Taste4text. Na een universitaire studie is zij jarenlang in de juridische praktijk actief geweest. Om gezin en werk te kunnen combineren heeft zij het roer omgegooid. Dankzij de passie voor het schrijven en de liefde voor mensen heeft zij de daad bij het woord gevoegd. Een eigen tekstbureau werd een feit.

Haar brede interesse en de passie voor schrijven is inmiddels uitgegroeid tot tal van opdrachten. Vooral het menselijke contact en het optreden als communicatiebron zijn zaken die haar enorm fascineren. Het op schrift stellen wat mensen beweegt is daarom een van haar favoriete bezigheden. Naast haar uitstekend observatievermogen heeft Jojanneke een geweldig luisterend oor waardoor zij feilloos de bedoeling achter de tekst aanvoelt.

Als zelfstandige ondersteunt Jojanneke thans klanten bij alles wat te maken heeft met communicatie in zijn algemeenheid en het verzorgen van teksten in het bijzonder. Zorgvuldig tekst op papier krijgen is haar tweede natuur. Ze doet dit dan ook met veel enthousiasme!

Kortom, Jojanneke is letterlijk THUIS IN TEKSTEN!

Het Gezicht